|
|
|
МЕТОДИЧЕСКИЕ УКАЗАНИЯ по дисциплине «Технологические расчеты, учет и отчетность в отрасли» для «Специалист» и «Магистр» |
|
|
Добавил(а) Administrator
|
28.01.11 14:31 |
Страница 10 из 34
Найменуванпя матер1 альпих pecypciв та назва технологічних операций
|
Одипиця вимipy
|
Норма витрат
|
1
|
2
|
3
|
Пляшки під час митгя, бракеражу, розливу, укупорці, оформлення укладанні в ящики та передачі на склад готової лродукциї:
|
|
|
для винta, коньяку,міцних напоів:
|
|
|
500 см3 ГОСТ 10117—91, тип I, III, XIV
|
шт./тис. пл.
|
1013,0
|
-"- гарячий розлив
|
-"-
|
1014,0
|
700 cmj ГОСТ 10117—91, тип I, VIII
|
-"_
|
1017,0
|
-"- гарячий розлив
|
."_
|
1018,0
|
750 cmj ГОСТ 10117—91, тип II
|
-"-
|
1009,0
|
250 см3 ГОСТ 10117—91, тип III
|
.".
|
1017,0
|
200 см3 ГОСТ 10117—91, тип I
|
-"-
|
1018,0
|
100 см3 ГОСТ 10117—91, тип III
|
_".
|
1015,0
|
для резервуарного шампапського, газованих вин:
|
|
|
750 см3 ГОСТ 10117—91, тип II
|
_".
|
1018,5
|
750 см3 ГОСТ 26586—85, тип VII
|
."-
|
1008,3
|
Закупорювальні матеріали:
|
|
|
Пробки noлieтиленові ТУУ 202.034—2000:
|
|
|
для тихих вин:
|
|
|
пробки ніпельні
|
шт./тис. пл.
|
1015,0
|
пробки комбіновані (пробки-ковпачок)
|
|
1010,0
|
для шампапського, газованих вин
|
|
|
пробка експедищйна
|
-"-
|
1039,0
|
Пробки коркові ГОСТ 5541—76:
|
|
|
для тихих вин
|
_"-
|
1015,4
|
для шампапського
|
-"-
|
1021,0
|
Ковпачки aлюмінієві з перфорованим відривним кільцем ТУ 10.10-01-08-89
|
|
1016,5
|
Мюзле ТУ 208 Укр. 170—94
|
-"-
|
1052,0
|
Матер1 али для оформления лродукції’
|
|
|
Етикетки, кольеретки, контр-етикетки ТУУ 202.13.021—98
|
|
|
для марочних вин, коньяку, шампанського
|
-"-
|
1008,0
|
Етикетки ТУУ 202.13.021—98 для ординарних вин
|
."-
|
1007,0
|
Ковпачки декоративні, термоусадочні
|
-"-
|
1020,5
|
Ковпачки фольгові на щампанське, газовані вина
|
-"-
|
1025,0
|
Фольга алюмінієва (товщ. 0,014 мм, шир. 155 мм)
|
кг/тис. пл.
|
1,0
|
Декстрин ГОСТ 6034—74 на тихі вина:
|
|
|
етикетка 90 х 110 мм (5 смуг)
|
_"_
|
0,20
|
етикетка 110 х 130 мм (6 смуг)
|
-"-
|
0,26
|
на 2-позишйний автомат
|
_"-
|
0,47
|
на шампанське, газовані вина
|
_"-
|
0,90
|
на ярлики для оформлення короб1в
|
кг/тис. кор.
|
1,5
|
nanip
|
|
|
Ilanip обгортковий ГОСТ 8273—75 (маса 1 м" = 45 г)
|
|
|
Вино виноградне:
|
|
|
700 см3 — обгорнення повне
|
к г/тис. дал
|
95,0
|
700 см3 — обгорнення пояском
|
-"-
|
27,6
|
Коньяк:
|
|
|
500 см3 — обгорнення повне
|
-"-
|
112,5
|
500 см3 — обгорнення пояском
|
-"-
|
34,7
|
250 см3 — обгорнення повне
|
-"-
|
103,2
|
250 см3 — обгорнення пояском
|
-"-
|
53,6
|
W)0 см3 — обгорнення повне
|
_"-
|
191,5
|
100 см3 — обгорнення пояском
|
-"-
|
134,3
|
Основа парафінового паперу ГОСТ 16711—84Е (маса 1 м2 = 25 г)
|
|
|
шампанське, izpucmi вина — обгорнения повне
|
кг/тис. пл.
|
4,4
|
Миючі матеріали
|
|
|
Сода кальцинована 100 % технічна ГОСТ 5100—85Е
|
|
|
миття ємкостей
|
кг/тис.дал
|
3,7
|
миття пляшок: 700 см3, 750 см*’
|
кг/млн. пл.
|
1068,0
|
500 см3
|
_"_
|
1029,0
|
380 см3, 250 см3
|
-"-
|
830,0
|
200 см3, 100 см3
|
-".
|
730,0
|
Сода каустична 100 % технічна ГОСТ 2263—79Е
|
|
|
миття емкостей
|
кг/тис.дал
|
1,2
|
миття пляшок: 700 см3, 750 см3
|
кг/млн. пл.
|
1095,0
|
500 см3
|
-"-
|
1050,0
|
380 см3, 250 см3
|
-"_
|
850,0
|
200 см3, 100 см3, 50 см3
|
-"-
|
750,0
|
Тринатрійфосфат ГОСТ 201—76Е
|
кг/тис. пл.
|
0,13
|
Хлорне вапно ГОСТ 1692—85
|
кг/тис.дал
|
1,05
|
Кислота лимонна ГОСТ 908—79Е для промивки фільтрів
|
кг/тис.дал
|
0,6
|
Фільтруючі матеріали:
|
|
|
Картон фільтровальний ГОСТ 12290—89
|
|
|
на шампанське резервуарне (фільтрація виноматеріалів i вина)
|
кг/тис.дал
|
34,4
|
на газовані вина, включаючи обробку виноматсріалів
|
_"_
|
25,0
|
Вино виноградне:
|
|
|
Фільтрація на виробництві:
|
|
|
виноградних виноматеріалів (на заводах первинного виноробства)
|
кг/тис.дал
|
11,5
|
виноградних виноматеріалів та вина (на заводах, де здійснюють обробку виноматеріалів та розл1в вина)
|
-"*
|
20,0
|
виноградного вина (на заводах вторинного виноробства)
|
."_
|
14,0
|
коньяку, коньячних матсріалів, міцних напоів:
|
|
|
— без обробки холодом
|
-"-
|
11,0
|
— з обробкою холодом
|
."-
|
16,0
|
Вино плодово-ягідне:
|
|
|
фільтращя при виробництві:
|
|
|
оброблених виноматеріалів, а також вин, включаючи обробку cokJb, з яких вироблене вино (на заводах первинного виноробства, дс здшснюють вироблсння оброблсних виноматер1 ал1в та Ух вщвантаження або розлив вина)
|
кг/тис.дал
|
21,0
|
оброблених виноматеріалів (на заводах вторинного виноробства)
|
|
5,0
|
Тканини бавовняні
|
|
|
Бельтинг ГОСТ 332—91, шир. 100 см, арт. 2030
|
п. м./тис. дал
|
|
фільтрація соку або вина
|
-"-
|
4,0
|
фільтрація дрижджових або гущових осад1в
|
-"-
|
4,0
|
Парафін харчовий ГОСТ 23683—89
|
|
|
парафінування зал1 зобетонних та металевих резсрвуар1в
|
кг/м’
|
0,1
|
парафінування шпунтів
|
кг/тис. шт.
|
6,0
|
С1 рчана кислота у моногідраті ГОСТ 2184—77
|
|
|
Одержання ВКВ у перерахунку на 100 % ВКК
|
кг/т.
|
910,0
|
|
Последнее обновление 07.02.11 15:09 |
|
|
|
|
|