Помощь в учебе и работе
Главная
 
 
МЕТОДИЧЕСКИЕ УКАЗАНИЯ по дисциплине «Технологические расчеты, учет и отчетность в отрасли» для «Специалист» и «Магистр» Печать E-mail
Добавил(а) Administrator   
28.01.11 14:31

 

Найменуванпя матер1 альпих pecypciв та назва технологічних операций

Одипиця вимipy

Норма витрат

1

2

3

Пляшки під час митгя, бракеражу, розливу, укупорці, оформлення укладанні в ящики та передачі на склад готової лродукциї:

для винta, коньяку,міцних напоів:

500 см3 ГОСТ 10117—91, тип I, III, XIV

шт./тис. пл.

1013,0

-"- гарячий розлив

-"-

1014,0

700 cmj ГОСТ 10117—91, тип I, VIII

-"_

1017,0

-"- гарячий розлив

."_

1018,0

750 cmj ГОСТ 10117—91, тип II

-"-

1009,0

250 см3 ГОСТ 10117—91, тип III

.".

1017,0

200 см3 ГОСТ 10117—91, тип I

-"-

1018,0

100 см3 ГОСТ 10117—91, тип III

_".

1015,0

для резервуарного шампапського, газованих вин:

750 см3 ГОСТ 10117—91, тип II

_".

1018,5

750 см3 ГОСТ 26586—85, тип VII

."-

1008,3

Закупорювальні матеріали:

Пробки noлieтиленові ТУУ 202.034—2000:

для тихих вин:

пробки ніпельні

шт./тис. пл.

1015,0

пробки комбіновані (пробки-ковпачок)

1010,0

для шампапського, газованих вин

пробка експедищйна

-"-

1039,0

Пробки коркові ГОСТ 5541—76:

для тихих вин

_"-

1015,4

для шампапського

-"-

1021,0

Ковпачки aлюмінієві з перфорованим відривним кільцем ТУ 10.10-01-08-89

1016,5

Мюзле ТУ 208 Укр. 170—94

-"-

1052,0

Матер1 али для оформления лродукції’

Етикетки, кольеретки, контр-етикетки ТУУ 202.13.021—98

для марочних вин, коньяку, шампанського

-"-

1008,0

Етикетки ТУУ 202.13.021—98 для ординарних вин

."-

1007,0

Ковпачки декоративні, термоусадочні

-"-

1020,5

Ковпачки фольгові на щампанське, газовані вина

-"-

1025,0

Фольга алюмінієва (товщ. 0,014 мм, шир. 155 мм)

кг/тис. пл.

1,0

Декстрин ГОСТ 6034—74 на тихі вина:

етикетка 90 х 110 мм (5 смуг)

_"_

0,20

етикетка 110 х 130 мм (6 смуг)

-"-

0,26

на 2-позишйний автомат

_"-

0,47

на шампанське, газовані вина

_"-

0,90

на ярлики для оформлення короб1в

кг/тис. кор.

1,5

nanip

Ilanip обгортковий ГОСТ 8273—75 (маса 1 м" = 45 г)

Вино виноградне:

700 см3 — обгорнення повне

к г/тис. дал

95,0

700 см3 — обгорнення пояском

-"-

27,6

Коньяк:

500 см3 — обгорнення повне

-"-

112,5

500 см3 — обгорнення пояском

-"-

34,7

250 см3 — обгорнення повне

-"-

103,2

250 см3 — обгорнення пояском

-"-

53,6

W)0 см3 — обгорнення повне

_"-

191,5

100 см3 — обгорнення пояском

-"-

134,3

Основа парафінового паперу ГОСТ 16711—84Е (маса 1 м2 = 25 г)

шампанське, izpucmi вина обгорнения повне

кг/тис. пл.

4,4

Миючі матеріали

Сода кальцинована 100 % технічна ГОСТ 5100—85Е

миття ємкостей

кг/тис.дал

3,7

миття пляшок: 700 см3, 750 см*’

кг/млн. пл.

1068,0

500 см3

_"_

1029,0

380 см3, 250 см3

-"-

830,0

200 см3, 100 см3

-".

730,0

Сода каустична 100 % технічна ГОСТ 2263—79Е

миття емкостей

кг/тис.дал

1,2

миття пляшок: 700 см3, 750 см3

кг/млн. пл.

1095,0

500 см3

-"-

1050,0

380 см3, 250 см3

-"_

850,0

200 см3, 100 см3, 50 см3

-"-

750,0

Тринатрійфосфат ГОСТ 201—76Е

кг/тис. пл.

0,13

Хлорне вапно ГОСТ 1692—85

кг/тис.дал

1,05

Кислота лимонна ГОСТ 908—79Е для промивки фільтрів

кг/тис.дал

0,6

Фільтруючі матеріали:

Картон фільтровальний ГОСТ 12290—89

на шампанське резервуарне (фільтрація виноматеріалів i вина)

кг/тис.дал

34,4

на газовані вина, включаючи обробку виноматсріалів

_"_

25,0

Вино виноградне:

Фільтрація на виробництві:

виноградних виноматеріалів (на заводах первинного виноробства)

кг/тис.дал

11,5

виноградних виноматеріалів та вина (на заводах, де здійснюють обробку виноматеріалів та розл1в вина)

-"*

20,0

виноградного вина (на заводах вторинного виноробства)

."_

14,0

коньяку, коньячних матсріалів, міцних напоів:

без обробки холодом

-"-

11,0

з обробкою холодом

."-

16,0

Вино плодово-ягідне:

фільтращя при виробництві:

оброблених виноматеріалів, а також вин, включаючи обробку cokJb, з яких вироблене вино (на заводах первинного виноробства, дс здшснюють вироблсння оброблсних виноматер1 ал1в та Ух вщвантаження або розлив вина)

кг/тис.дал

21,0

оброблених виноматеріалів (на заводах вторинного виноробства)

5,0

Тканини бавовняні

Бельтинг ГОСТ 332—91, шир. 100 см, арт. 2030

п. м./тис. дал

фільтрація соку або вина

-"-

4,0

фільтрація дрижджових або гущових осад1в

-"-

4,0

Парафін харчовий ГОСТ 23683—89

парафінування зал1 зобетонних та металевих резсрвуар1в

кг/м’

0,1

парафінування шпунтів

кг/тис. шт.

6,0

С1 рчана кислота у моногідраті ГОСТ 2184—77

Одержання ВКВ у перерахунку на 100 % ВКК

кг/т.

910,0

 



Последнее обновление 07.02.11 15:09
 
 
Top! Top!